Při návrhu našich produktů dbáme na precizní zpracování. Využíváme lokální přírodní nebo snadno recyklovatelné materiály a vše vyrábíme u nás, v Evropě. Dlouhodobě spolupracujeme s předními designery, jsme vítězem prestižní soutěže BIGSEE Wood Design Award 2020 a naše produkty najdete v muzeu moderního umění v Paříži.

Kuchyňský nůž - Santoku knife 16 cm

  • Nůž santoku délky 16 cm
  • Vhodný na běžnou práci v kuchyni. Krájení či sekání masa a zeleniny
  • Nerezová ocel X50CrMoV15
  • Odolný a nepřilnavý titanový povrch
  • Lehká konstrukce a dobré vyvážení
Momentálně nedostupné
Kód: 308
810 Kč
Kategorie: Nože

Typický japonský tvar ostří santoku je velice oblíbený díky svému univerzálnímu využití. Užitečný pomocník, se kterým se skvěle krájí i seká. Kovaná čepel z ChromMolybdenVanadové oceli vydrží dlouho ostrá a titanová povrchová úprava nanášená PVD technologií se jen tak nesedře ani nepoškrábe. Povrch je navíc nepřilnavý, takže se vám na něj ingredience při práci méně lepí. 

Naše tipy, jak se starat o nože

  • Kuchyňské nože nikdy nemyjte v myčce na nádobí.
  • Nedávejte nože jen tak do šuplíku s příbory či ostatními noži. Nůž patří do stojanu nebo na držák.
  • Po každém umytí jej osušte.
  • Čas od času přetáhněte ocílkou.
  • Nepoužívejte klasické "protahovací" brousky na nože, které ostří spíše poškodí. Nejlepší cestou, jak nabrousit nůž, je klasický brusný kámen o různé zrnitosti a finální obtažení na kůži. Pokud nemáte s broušením nožů zkušenosti, přenechte broušení profesionálům.
  • Pozor! Kvalitní nože jsou sice ostré, ale i křehké. Buďte opatrní, vyvarujte se sekání kostí, páčení či pádům nože na zem.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení