Kuchyňské prkénko / Medium
Menší kuchyňské prkénko, které využijete na drobné práce v kuchyni nebo k servírování.
Chystáte se strávit příjemný večer s vínem? Přiklapněte nůž na magnetické čelo, naservírujte sýry, uzeniny a jiné dobroty a můžete servírovat.
- Kuchyňské prkénko z masivního dubového dřeva.
- Ruční výroba, perfektní řemeslné zpracování do nejmenšího detailu
- Stojí, leží, silné magnety drží nůž a je vždy ve "stand by" pozici po ruce na kuchyňské lince
- Oboustranné použití
- Hodí se na krájení i jako servírovací prkénko
- Rozměry: 320 x 210 x 19 mm
| Kategorie: | Krájecí prkénka a držáky na nože | 
|---|---|
| Rozměry V x Š x D: | 320 mm x 210 mm x 19 mm | 
| Materiál: | Dubové dřevo | 
Oboustranné kuchyňské prkénko s magnetickým čelem na nůž. Skvěle se hodí jak na stylové servírování, tak na krájení. Prkno se dá postavit na bok, nezabírá v kuchyni příliš místa a přitom je vždy okamžitě po ruce připraveno k použití. Je dostupné ve třech variantách: 
- menší medium
- větší large 
- největší s drážkovanou stranou na krájení pečiva. 
Prkno je k dispozici včetně kvalitního nože BergHOFF ron s kovanou čepelí  (vyberte variantu) nebo samostatně.
Prkna vyrábíme na Hukvaldech v podhůří Beskyd z kvalitního dubového dřeva. Cesta dřeva až k vám na stůl trvala téměř tři roky a dřevo pochází z lokálních zdrojů. 
Jak zpracováváme dřevo
Proč vozit dřevo přes polovinu zeměkoule, když máme skvělé a kvalitní dřeviny i u nás? Nejprve se kmen rozřeže na fošny, které prosychají pod střechou nejméně dva roky za přístupu čerstvého vzduchu a běžné vlhkosti. Poté se dosuší v sušárnách na interiérovou vlhkost 8-12%. Teprve pak je ten správný čas z něj vyrobit produkty do vaší kuchyně.
Natočili jsme o tom video.
Jak udržovat naše výrobky
Čistěte teplou vodou a jemným mycím prostředkem. Doporučujeme občasné ošetření olejem, jenž prodlouží životnost prkénka. 
Nikdy nemyjte v myčce nebo za použití agresivních saponátů.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        