Při návrhu našich produktů dbáme na precizní zpracování. Využíváme lokální přírodní nebo snadno recyklovatelné materiály a vše vyrábíme u nás, v Evropě. Dlouhodobě spolupracujeme s předními designery, jsme vítězem prestižní soutěže BIGSEE Wood Design Award 2020 a naše produkty najdete v muzeu moderního umění v Paříži.

Kuchynský nôž - Boning knife 15 cm vykosťovací nôž

  • Vykošťovací nůž délky 15 cm
  • Nerezová ocel X50CrMoV15
  • Odolný a nepřilnavý titanový povrch
  • Lehká konstrukce a dobré vyvážení
Na dotaz
Kód: 305
€29
Kategória: Nože

Nôž je vďaka svojmu tvaru a tenké čepeli ideálny na vykosťovanie mäsa. Kovaná čepeľ z ChromMolybdenVanadové ocele vydrží dlho ostrá a titánová povrchová úprava nanášaná PVD technológií sa len tak nesedře ani nepoškriabe. Povrch je naviac nepriľnavý, takže sa vám naň ingrediencie pri práci menej lepí.

Naše tipy, ako sa starať o nože

  • Kuchynské nože nikdy neumývajte v umývačke riadu.
  • Nedávajte nože len tak do šuplíka s príbory či ostatnými nožmi. Nôž patrí do stojanu alebo na držiak.
  • Po každom umytí ho osušte.
  • Čas od času pretiahnite ocieľkou.
  • Nepoužívajte klasické "naťahovacie" brúsky na nože, ktoré ostrie skôr pokazí. Najlepšou cestou, ako nabrúsiť nôž, je klasický brúsny kameň o rôzne zrnitosti a finálne olemovanie na koži. Ak nemáte s brúsením nožov skúsenosti, prenechajte brúsenie profesionálom.
  • Pozor! Kvalitné nože sú síce ostré, ale aj krehké. Buďte opatrní, vyvarujte sa sekanie kostí, páčenie či pádom noža na zem.
Späť do obchodu